DJF2002

En 8 værelses 4-sals Østerbro herskabslejlighed med udsigt til Parken, skal i år danne de stemningsfulde rammer om Den Julefrokost.

Konceptmageren arbejdede for, at Den Heinz som vært skal opnå megen ære for afviklingen af årets DJF. Desværre modarbejder Den Heinz dette velmenende ærinde, og har i sidste øjeblik forsøgt at undvige sit værtskab under påskud af, at han skulle ud og rejse om søndagen i umiddelbar forlængelse af Den Julefrokost. Han har nemlig i den anledning foreslået, at Den Julefrokost bliver afholdt på en Restauration! (!!!!!). Et ubehageligt, utidigt og helt uoverskueligt, men desværre fra Den Heinz side ikke uventet forslag, selvom det nu altid har været Gaaaaard som mangler situationsfornemmelse. Dog viser dette input fra Den Heinz netop, hvorfor han i anden anledning her på siten bliver omtalt som Fantasten.
Den stedlige konceptmager har nu på snedig vis overbevist Den Heinz om, at der ikke er nogen vej udenom værtskabet. Adder dertil, at vi vil gentage succesen fra Den Julefrokost 2001 med de søde nisseserveringspiger, som udover at bibringe selskabet godt humør, også sikrer et fornuftigt flow i serveringen, samt at alle mand for det meste sidder til bords. Mon ikke DJF2002 atter vil overgå sig selv? – Billederne andetsteds på siten vil give noget af svaret!

Materiale