Heinz

HeinzBorgerligt navn: Kaj Bendix

2004 mistede vi vores ven og gamle klassekammerat i et tragisk flystyrt – kun 39 år gammel.
Vores tanker går helt naturligt til Kajs forældre, til hans to brødre Allan og Stig, samt Kajs øvrige familie.

Det siger sig selv, at i vores alder er man ikke forberedt på at miste en jævnaldrende kammerat, og det føles både uvirkeligt og uforståeligt.
Men for os venner, som nu er tilbage er denne chokerende oplevelse også en mulighed for at stoppe lidt op i vores hektiske liv, og tænke over de mange glade stunder vi har haft sammen med Kaj, samt at tage denne triste begivenhed som en påmindelse om, at sætte pris på det værdifulde venskab, vi har sammen.

Vi husker Kaj som en altid glad og positiv person, som ikke stod bagerst i køen, når vi kammerater skulle på oplevelser sammen. Kendetegnende for Kaj var hans lyst til de vildere ting lige fra farlige nedkørsler på Europas skipister til hurtige biler. Et andet kendetegn var også hans evne til at fordybe sig i alle mulige emner, og han var derfor en meget bredt funderet personlighed. Han delte gerne ud af sine egne erfaringer i samtaler, som han helst så blev ledsaget af en god middag og et godt glas rødvin. I vennekredsen blev han til tider og med rettelig respekt betegnet som “levemand”, og det er stadig sådan, vi vil huske ham.

Ære være mindet om Kaj.

Vennerne omkring Den Julefrokost.

 

Billeder fra Heinz’ begravelse.