Asserbo 2011

Dette event er et soloevent fra en af Pinseudvalgets medlemmer. Det er nemlig Werner Larsen, som har udvist et sjældent initiativ.
Vi er mange, som stadig er i chok over dette initiativ. Den så vi ikke komme…

Werner har inviteret os op i hans forældres sommerhus i Asserbo/Liseleje-området i Nordsjælland. Et legendarisk sommerhus som Werner’s far, Silden, har bygget med sine egne bare næver.
Werner hævdede i flere år, at Svantes forældres sommerhus, som lå i nærheden, var mere “egnet” til fester o.s.v., men efter vi er blevet ældre, er der blevet lukket lidt mere op for tilgangen til denne perle.

Årsagen til dette event skulle efter sigende være p.g.a. et snarligt salg af sommerhuset. Det lyder meget sørgeligt, hvis dette er sandt 🙁
Sommerhuset er bl.a. stedet hvor sangen “Gaardemanden – han drikker staaaauot” blev opfundet, sunget over BeatlesLucy in the Sky with Diamonds“. Det var også stedet, som var udgangspunkt for en tur til Frederiksværk, hvor 2 personager forsøgte at brænde et cykeldæk af for at køre på fælgen hjem. Det lykkedes imidlertid ikke, men en venlig sjæl med en stor kniv kom forbi og hjalp til.

Mange minder… Måske Den Julefrokost skulle købe huset???

Materiale