DJF2011

Til trods for flere obstruerende og idérige forsøg på at bringe Den Julefrokost personagerne ud af fatning, er det nu ganske vist:
Også i år skal vi alle mand til Den Julefrokost!

Som allerede indikeret er ikke alt, som det sædvanligvis er:
Med stor snilde og en hel del rænkespil, er det lykkedes “en vis figur” (i øvrigt en sjov figur, sådan helt bogstavligt), at flytte tidspunktet fra den traditionelle 2. lørdag i december til 3. lørdag i december, hvilket har resulteret i massiv forvirring og usikkerhed hos deltagerne (for det kunne jo blot være nogen som lavede Den Spøg).

Et yderligere tilsnit i 2011 er, at vi skal indfinde os på en adresse som ikke tidligere har huset Den Julefrokost tabernaklet.
Værten i år er Det Fabulerende Fjollehoved, som siden sit seneste værtskab i sovebyen Rødovre, nu er flyttet til en anden soveby, som vist hedder Mørkhøj.
Beboerne i denne soveby vil muligvis få besøg i løbet af dagen/aftenen, for alle huse ligner hinanden, så det kan blive lidt svært at navigere rundt i området. Men da beboerne også ligner hinanden, er spørgsmålet om det hele gør så forfærdeligt meget.

Åbne spørgsmål er bl.a:

  1. Vil værten være lige så pernitten som han plejer?
  2. Vil han tage opvasken i løbet af aftenen så Pernille ikke bliver trist over et rodet hjem?
  3. Hvad vil Gaard snuble over?
  4. Mon Det Enormt Store Dorske Drog vil tage douch mellem ombæringerne?
  5. l chokoladeleveringerne fra vor mand i det tyske atter være for dårlige og for klejne?
  6. Hvilke dårligdomme vil Sven møde frem med?
  7. Vil Svante og Kunstnerens postej atter brænde på?
  8. Kommer Den Legendariske Litograf ud og danse?

Materiale