Vanløse Retro

Titlen dækker over et årligt konceptuelt gensyn med en autentisk bydel hvor store skikkelser som Kunstneren, Fabelmanden og Den Legendariske Konceptmager havde deres ungdoms storhedstid.
Det var her disse figurer havde deres debut i anliggender af allerstørste vigtighed.

Dengang, i sen-halvfjerserne og begyndelsen af firserne var det Discoteque Griffen på hjørnet af Ålekistevej/Jyllingevej, som var nattens kulminerende oplevelse, efter aftenens brandert var grundlagt i hækken udenfor bydelens førende ungdomsklub Lønneren. Senere på aftenen runderede man gerne Støvlen Bodega, – genkendeligt ved den dengang helt moderne Western Style, med træklædt facade og ditto interiør (sådan er det stadig).

Det årlige gensyn med bydelen indbefatter besøg på et antal autentiske steder hvor tiden nærmest har stået stille, – helt stille. Eneste usikre faktor er hvilken division bydelens førende fodboldhold spiller i. Derfor kan dette koncept i høj grad gennemføres uden de store overraskelser, og autopilot kan være slået til fra start.

Det er i arrangementets klarhed logisk med et konventionelt retro program som inkluderer besøg på flere gamle kendinge: Jydepotten Bodega, Vanløse Stadion, Den Gyldne Okse, Støvlen Bodega, m.fl. Det vil være muligt at træffe typer fra det andet Danmark.

Oversigt over events