DJF2007

I år skal vi for første gang uden for København. Godt nok var vi i det “kondikeagtige” Rødovre sidste år, men denne gang rykker vi til Værløse, som ligger endnu længere væk. Værløse var en slags “wannabe” rigmandskommune for folk, som var nogenlunde ved muffen, men som stadig ikke havde råd til en adresse på Strandvejen.
Planerne om at være rigmandskommune er dog skrinlagt for en tid, efter fusionen med Brixtoftes gældsramte Farum i den nye Furesø kommunne.

Her i Værløse bor teknikeratleten Sven, som har fået æren af “hjemmebanen” i år.
Med sig ved sin side som konceptmager, har han den gennemrutinerede Svante, som har mange år på bagen i DJF-regi.

Årets gæstespiller er Nylle. En tidligere efterslægter, som absolut har potentiale til noget stort.
Vi er alle spændte på at se ham igen, da det er mange år siden, vi har set ham sidst.

Vi mødes på kl. 13:30, hvor mad og drikke som vanligt afsættes, mens der evt. kan indtages en enkelt, inden gåturen kl. 14 går til downtown. Her gennemføres dagens event; skydning i Værløse Skytteforening med forskellige håndvåben på kort bane, med minimum af tab.
Prøv skydesimulatoren og se hvor gode dine skydefærdigheder er.

Dem der overlever, forventes at være retur inden kl 17 og forberede til første ombæring.

Årets etablissementet står foran nænsom renovering, når det er til at skaffe håndværkere med et IQ på over 3. Giver det anledning til at fremskynde processen under årets DJF?

Vær opmærksom på at “Værdiløse” er et af de koldelste steder på Sjælland, så øllet skulle sagtens kunne holde sig frisk udenfor. Men lange underhyldere er ikke at foragte i denne lille forstad, derude hvor der ikke engang er lys på motorvejen.

Der forventes alt i alt – et toparrangement i år.

Materiale